Image lehden tarjoukset

Image käsittelee eri aiheita monipuolisesti ja sen pääaiheita ovat asuminen ja kulttuuri, talous, arki ja politiikka.

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

Image

Uudistunut Image on lehti jokaiselle kaupunkilaiselle. Image on oivaltava ja ajan hengessä pysyvä aikakauslehti niille, jotka haluavat rakentaa elämänsä kasvavan kaupungin ympäristössä.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa Image lehden digiarkistosta.

Instasohva ja blogimatto

Imagen mööpelibingo! Katso, montako kaikkien rakastamaa aivan ihanaa kalustetta ja valaisinta kotoasi löytyy.

Milanon designviikoilla tärkeintä on huomio

Image vieraili Milanon designviikoilla, joilla ei ole näytillä niin vähäpätöistä esinettä, etteikö sen taustalla olisi ainutlaatuista tarinaa.

Vapaasti lapseton

Lapsettoman elämä ei ole sellaista kuin luulet. Harhaanjohtavat mielikuvat johtuvat siitä, että lapsettomilta kysytään vääriä kysymyksiä.

Sirkushevosen suusta

Lapsiin kohdistetaan varoja usein siksi, että heistä tulisi aikoinaan hyviä veronmaksajia. Samalla suuntaisella logiikalla tulee toimittua usein vanhempanakin, kirjoittaa Niklas Thesslund pääkirjoituksessaan.

Avaaja Elina Pekkarinen: ”Puolet köyhistä perheistä on sellaisia, joiden vanhemmat käyvät töissä.”

Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen muistuttaa, että lapsilla on oikeus saada osuus yhteiskunnan varoista ilman odotuksia takaisinmaksusta verojen muodossa.

”Äiti, he ehkä tulevat hakemaan minut tänään”

Suomalaisen Niinan tytär Fatima on Syyriassa al-Holin leirillä, jossa on Isis-taistelijoiden omaisia. ”Lapset huusivat, kun he ottivat mukaan heidän äitinsä”, Fatima kirjoitti Niinalle toukokuussa 2019. n

Ville Matvejeff: Oopperassa pitäisi voida pöyristyäkin

32-vuotias pianisti-säveltäjä-kapellimestari on Savonlinnan oopperajuhlien kaikkien aikojen nuorin johtaja. Matvejeffin mielestä oopperan ensisijainen tehtävä on kuitenkin tarjota oopperaa. Hevikokeiluja ei nyt ole luvassa.

Maggie Nelson ei glorifioi päättyneestä rakkaudesta syntyvää kärsimystä mutta kieltäytyy kyynistymästä

Maggie Nelsonin Sinelmissä sininen on sekä suru että rakkaus, kirjoittaa Marjo Niemi.