Meidän Talo lehden tarjoukset

Meidän talo tekee unelmistasi totta.

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

Meidän Talo

Meidän talo on Suomen suurin omakotiasumisen lehti, joka tarjoaa asukkaalle rahanarvoista hyötytietoa, käytännönläheisiä ideoita sekä asumisen unelmia. Kyseessä ei ole vain rakentamisen ja remontoinnin projektilehti, vaan asumisen erikoislehti, josta saa hyötyä ja inspiraatiota koko asumisen elinkaaren ajan.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa Meidän Talo lehden digiarkistosta.

Niinan ja Markun 50-luvun talolle piti riittää pintaremontti – lattian alta paljastuneen homeen takia edessä olikin vuoden täysremontti

Ihan perusremontti, jossa säästetään myös vanhaa. Näin tuumivat helsinkiläiset Niina ja Markku ostaessaan 1950-luvulla rakennetun kivitalon Helsingin Kulosaaresta. Alapohjassa havaittu kosteus mullisti kuitenkin suunnitelmat.

”13 vuoden työ revittiin alas kolmessa viikossa” – Tuomas remontoi unelmataloaan yli vuosikymmenen, sitten tuli purkutuomio

Kun lahtelainen Tuomas Hietala oli remontoinut unelmataloaan 13 vuotta, hänelle kerrottiin, että talo on purettava tiehankkeen takia. Nyt Sokeritopan rinteen talossa ei ole enää hirttä hirren päällä.

Amerikan malliin Pohjanmaalla! Ronny ja Pamela rakensivat unelmakodin vanhoista purkuhirsistä

1800-luvun talon purkuhirret saivat uuden elämän Pamela ja Ronny Kaitajärven uudistalon rakenteessa. Tällä kertaa hirret kuitenkin päätettiin rakentaa pystyyn. Talon suunnittelun lähtökohtana oli sekoitus Amerikan tyyliä ja suomalaista perinnerakenta

Grillin puhdistus – näillä vinkeillä pidät grillin käyttökunnossa koko kesän!

Grillin puhdistus kannattaa tehdä huolella, jotta sillä rasvaiseksi jäänyt grilli voi jopa syttyä palamaan. Kaasugrilli putsataan jokaisen käyttökerran jälkeen. Lue vinkkimme ja tartu tuumasta toimeen!

Kesäkeittiö yhdistää ruoanlaiton ja seurustelun – 11 toteutusta, jotka tekevät ulkona kokkailusta luksusta

Kesäkeittiö on parhaimmillaan upea kokkauskeidas, jossa voi olla grillin lisäksi paistoliesi, takka tai vaikka savustuslaatikko. Poimi ideat omaan pihakeittiöösi.

Sisko naapurina! Petra ja hänen siskonsa toteuttivat haaveensa vierekkäisistä kodeista – ”Ikkunoista emme kuitenkaan näe suoraan toistemme koteihin”

Petra ja Ville rakennuttivat perheelleen kivitalon 10 kuukaudessa. Tukiverkostotkin ovat kunnossa, sillä naapuritontilla asuu Petran sisko perheineen.

Kreikkalainen viinikellari ja ikioma vesiputous – Hedvig ja Pentti ovat rakentaneet uskomatonta puutarhaansa lähes 50 vuotta

Hedvig ja Pentti Halen ovat muokanneet entisestä heinäpellosta kauniin puutarhan. Pihapiirissä näkyy myös Halenien rakkaus Kreikkaan.

”Itse rakennettu koti tuntuu erityiseltä” – Kaisan ja Jukan modernissa talossa on erillinen saunarakennus

Kaisa Savola ja Jukka Anttonen suunnittelivat perheelleen persoonallisen omakotitalon Turun seudulle. Pihapiirissä olevassa erillisessä saunarakennuksessa nautitaan löylyistä päivittäin.

Polskuttelua pitkin kesää! Uima-allastalo kruunaa Ninan ja Karin kesämökkimiljöön

Nina ja Kari Sjölund kunnostivat 80-luvulla rakennetun uima-allastalon ja palauttivat sen varastosta alkuperäiseen käyttöönsä. Nykyisin elämä keskittyykin kesäisin pihatalon ympärille.

Huonejako uusiksi! Satavuotiaan paritalon yläkerran pienet makuusopet yhdistettiin valoisaksi tilaksi

1920-luvun talon yläkerta muuttui täysin, kun pieniä ja epäkäytännöllisiä makuusoppeja yhdistettiin. Samalla saatiin reilusti lisää säilytystilaa.