Digikuva lehden tarjoukset

Digikuva opastaa digikuvaukseen ja antaa ohjeita kuvausvarusteiden hankkimiseen sekä aloittelijoille että kokeneille kuvaajille.

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

Digikuva

Digikuva opastaa digikuvaukseen ja antaa ohjeita kuvausvarusteiden hankkimiseen sekä aloittelijoille että kokeneille kuvaajille. Lehti esittelee kamerauutuuksia, kertoo erilaisista kameroista ja niiden erityisominaisuuksista, lisävarusteista ja uvankäsittelyohjelmistoista. Mukana on tuotetestejä ja käytännön opastusta ja vinkkejä tuotteiden käyttämiseen, valokuvauksen tekniikkaan ja kuvankäsittelyyn. Lukijoiden omalla osastolla esitellään lukijoiden itse ottamia kuvia.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa Digikuva lehden digiarkistosta.

Kännykkäuutuus pröystäilee pikseleillään

Kiinalainen OnePlus haastaa Huaweita tosissaan. Uuden One Plus 7:n resoluutio ainakin on ennätyksellisen suuri.

Tässä on tämän hetken paras kännykkäkamera

Mikä on juuri nyt paras älypuhelinkamera, Apple iPhone Xs, Huawei P30 Pro vai Samsung Galaxy S10? Me vertailimme niitä keskenään ja löysimme suosikkimme.

IPhone ja iPad saavat uusia kuvausmahdollisuuksia

Apple on esitellyt tulevat mobiilikäyttöjärjestelmänsä iOS 13 ja iPadOS, joiden kuvaus- ja muokkausmahdollisuudet paranevat huomattavasti entisestään.

Uusi Digikuva: hurjia villieläinkuvia ja vinkit auringonlaskukuviin hetki hetkeltä

Tapaa National Geographic -kuvaaja, joka on vaarantanut henkensä kuvausmatkoillaan. Lisäksi mukana mm. suuri kameraopas ja vinkit auringonlaskukuviin.

3 käsittelyvirhettä, jotka pilaavat auringonlaskukuvan

Kun auringonlasku on kauneimmillaan, ottavat kuvat miltei itse itsensä. Niinpä ei kuvien käsittelyssäkään kannata mennä liiallisuuksiin, joten koeta välttää nämä virheet.

8 syytä ottaa kännykkä kuvausretkelle

Puhelimesta voi olla suurta apua kuvausretkellä. Me keksimme kahdeksan mainiota käyttötarkoitusta.

Kuukauden osumia: surrealistisia eläinkuvia

Tämän numeron lukijakuvissa nähdään eläimiä ja maisemia. Hauskat kuvausprojektit ovat tuottaneet kaksi erinomaista eläinkuvaa, joiden tarinat kommentteineen löydät täältä.