KotiMikro lehden tarjoukset

Koko perheen KotiMikro kertoo tietotekniikasta kotikäyttäjää kiinnostavalla ja innostavalla otteella.

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

KotiMikro

Helppotajuisissa artikkeleissa käsitellään kattavasti tietokoneen käyttöä ja laitteiston toimintaa tavallisen käyttäjän näkökulmasta. Lehti opastaa ja auttaa käyttäjää hallitsemaan oman pc-laitteistonsa monipuolisia hyöty- ja viihdeominaisuuksia.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa KotiMikro lehden digiarkistosta.

Testit: Huawei MediaPad M5

Paras Android-tablet tässä hintaluokassa. Laite on nopea, siinä on hyvä näyttö, ja yhdysrakenteisten kaiuttimien välittämä ääni on omaa luokkaansa.

Testit: Sony Mobile Projector MP-CD1

Kannettava miniprojektori, jonka saa nopeasti käyttövalmiiksi ja jota on helppo käyttää.

Testit: Google Wifi

Google Wifin kolmen samanlaisen tukiaseman avulla saa langattoman lähiverkon ulottumaan suurenkin kodin joka kolkkaan. Mesh-järjestelmä ei voi ylpeillä nopeudella eikä edistyneillä toiminnoilla, mutta kantaman suhteen se on täysin ylivertainen.

Lue tuotearvioita ja vertaa ominaisuuksia

Vieraile KotiMikron Testinurkassa, kun olet hankkimassa uutta tietokonetta, puhelinta tai muuta laitetta. Testinurkassa voit lukea tuoreimmat testit ja vertailla tuotteiden ominaisuuksia keskenään.

Suuri kilpailu: Voita yli 600 euron palkintopaketti

Testaa tietosi kolmella lyhyellä kysymyksellä ja ota osaa kilpailuun, jossa on palkintona Netgearin mesh-verkkojärjestelmä, Philipsin Hue-älylamppusarja ja vuoden KotiMikrot. Lue täältä, kuinka osallistut.

Selvitä MAC-osoitteesi

Verkkolaitteilla on tehtaalla annettu MAC-osoite, joka yksilöi laitteen lähiverkossa. Omaa MAC-osoitetta saatetaan joskus tarvita. Näin selvität sen.

Designia ja wifi-ääntä

Kodinsisustuksen asiantuntija ja äänentoistoalan huipputekijä loivat yhteistyössä kaiutinvalaisimen ja hyllynä toimivan kaiuttimen. Lue lisää täältä.

Microsoft poistaa kolme ohjelmaa Windows 10:stä

Windows 10-järjestelmään sisältyvä varmuuskopiointi vaipunee historiaan. Microsoftin foorumin mukaan yhtiö luopuu kolmesta suositusta ohjelmasta.

4 viilennysvinkkiä tietokoneelle

Kuumuus ei tee hyvää tietokoneen komponenteille. Näillä neljällä niksillä pidät tietokoneen viileänä ja virkeänä myös kesäkuumalla.

5 vinkkiä läppärin hankkijalle

Uuden tietokoneen ostoa suunnitellessa auttaa muutama yksinkertainen peukalosääntö.

Huijarit iskevät Google-kalenteriin

Rikolliset ovat keksineet uuden ovelan tavan urkkia tietoja lähettämällä Google-kalenteriin valekutsuja, jotka sisältävät tietojenkalastelulinkin. Lue, kuinka suojaudut valekutsuilta.

Päivitä selaimesi heti!

Suositusta selaimesta on löytynyt vakava haavoittuvuus, jonka kautta on jo hyökätty. Lue täältä, kuinka varmistat, että selaimesi on päivitetty.

Joko kokeilit uutta Windows-selainta?

Windows 10:n Edge-selaimen uusittu versio ilmestyy vielä tämän vuoden aikana. Selainta pääsee kokeilemaan jo nyt.

Google - henkilökohtainen matkaoppaasi

Googlen avulla selvität niin valuutat kuin paikallisen sään.