Mondo lehden tarjoukset

Mondo on parasta matkaseuraa.

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

Mondo

Mondon lukijat ovat paljon matkailevia suomalaisia, edelläkävijöitä, jotka etsivät uusia elämyksiä niin maailmalta kuin kotimaastakin. He ovat ulospäin suuntautuneita, suvaitsevaisia, tiedostavia ja kokeilunhaluisia matkailijoita, jotka ottavat reissuillaan ensimmäisenä käyttöönsä uudet teknologiat ja tuotteet, kuten tabletit.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa Mondo lehden digiarkistosta.

Mikä Kroatian saarista on paras sinun lomallesi? Mondon saariopas auttaa valinnassa

Kroatian saarilla riittää ihania rantoja ja ravintoloita, mutta saarissa on erojakin. Mondo kokosi 12 saaren täsmäoppaan, jonka avulla voit valita juuri sinulle parhaan lomakohteen.

The Crown on Belfastin pubikaunotar

Italialaisten puuseppien sisustama baari pysäyttää kauneudellaan.

Pikaopas: Helsinki

Herkuttele kiinnostavassa ravintolakeskittymässä, lähde metrolla staycationille, tee saunareissu Jätkäsaareen ja juhli Sörnäisten bilekorttelissa. Mondo etsi Helsingin hauskat uutuuspaikat.

Joko tunnet Hailuodon? Se on kesämatkailijan luonnonkaunis saarilöytö

Oulun lähellä sijaitseva kaunis Hailuoto on Suomen boheemein saari, ja varmasti myös yksi hauskimmista. Hailuodossa asuva kirjailija Kati Hiekkapelto kertoo, mitä saarella kannattaa kokea.

Pyöräile Skotlannin saariston klassikkoreitti

Skotlannin Ulko-Hebrideillä poljetaan läpi upeiden maisemien ja hankitaan tuulenpitäviä tuliaisia.

Kiehtooko ajatus Kuubasta? Näin matka sinne kannattaa tehdä, nämä asiat kokea

Kuuba kiinnostaa monia, mutta matka sinne vaatii tietoa ja suunnittelua. Toimittaja Tiina Leinonen on käynyt maassa jo kymmenesti ja kertoo, miten reissu kannattaa tehdä.

33 ideaa junamatkoille: Mondo kokosi uusia reittejä ja parhaita klassikoita

Mitä uusia junamatkoja ja klassikoita Euroopassa on tarjolla? Mikä on Japanin kaunein maisemareitti? Valitsimme 33 vinkkiä reitteihin, lippujen hankkimiseen ja muuhun junamatkailuun. n

Kaupunkiopas: Turun uutuudet

Mondo etsi Turun parhaat uutuuspaikat. Mukana muun muassa 1920-lukua henkivä hotelli ja pienpanimo entisessä vankilassa.

Etelä-Suomen komein kansallispuisto? Se taitaa olla tässä: Repovesi

Repoveden kansallispuisto on kaunis. Niin upea, että kun mainosten kuvaajat haluavat upeita maisemia, he tulevat tänne. Onneksi puistosta löytyy myös luonnonrauhaa, ja Mondo kertoo, missä siellä kannattaa kulkea. n

Kreikan kolme saarilöytöä

Valitsimme kolme vähemmän tunnettua saarikohdetta lomalle Kreikassa.