Tee Itse lehden tarjoukset

Kansantajuisesti kodin kunnostamisesta.

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

Tee Itse

Tee Itse -lehden lukijana saat rahanarvoiset ohjeet, piirustukset ja vinkit kodin ja kotiympäristön pieniin ja suurempiinkin korjaus- ja kunnostustöihin. Käytettävänäsi ovat myös asiantuntijamme, joilta saat puhelimitse maksutta neuvoja. Jokaisessa lehdessä on lukijakilpailu, jonka palkintoina arvomme laadukkaita työkaluja ja tarvikkeita.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa Tee Itse lehden digiarkistosta.

Nämä laudat sopivat terassille

Markkinoilla on PALJON erilaisia terassilautoja, mutta kaikki eivät sovi tarkoitukseen yhtä hyvin. Arvioimme yleisimmät puulajit.

Upea harmaa terassi

Oletko kyllästynyt puhdistamaan ja käsittelemään puuterassiasi yhä uudelleen ja uudelleen? Ja pidätkö terassilautojen harmaasta väristä? Lue lisää täältä!

Näin saat täydellisen nurmikon

Aloita hyvissä ajoin, jotta saat nurmikkosi kesäkuntoon. Asiantuntijamme näyttävät, miten kasvatat täydellisen nurmikon.

Erilaisia kipsilevytulppia

Kipsilevyjen kanssa ei voi käyttää tavallisia tulppia, vaan niihin tarvitaan kipsilevyseinille tarkoitettuja erikoistulppia. Lue täältä lisää eri vaihtoehdoista.