Kotivinkki lehden tarjoukset

Kotivinkki saa arkesi sujumaan.

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

Kotivinkki

Kotivinkki elää mukana lukijoiden arjessa aihepiiriensä kautta: perhe-elämä, ruoka, sisustus, käsityöt, puutarha, naisen oma hyvinvointi, muoti, kauneus ja terveys, yhteiskunnalliset puheenaiheet. Kotivinkki helpottaa lukijoiden arjen sujumista ja tukee vanhempia perhe-elämän eri tilanteissa. Kotivinkin ruokajutuissa kokataan helposti valmistuvaa hyvää arkiruokaa ja juhlakausien herkkuja. Lukijoiden pyynnöstä leivontaohjeita on lisätty.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa Kotivinkki lehden digiarkistosta.

Nauti kukoistuksesta koko kesä! Puutarhatoimittajan 6 helppoa vinkkiä kauniiseen ja huoliteltuun pihaan

Kukapa ei haluaisi nauttia vehreydestä ja kukoistuksesta koko kesän ajan. Puutarhatoimittaja Nina Riihimaa neuvoo, miten saat puutarhasi pysymään siistin näköisenä aina keväästä syksyyn asti.

Kuvittelitko, että suomalainen kyläilykulttuuri on kadonnut? Ei pidä paikkansa! Vain kyläilemisen syyt ovat muuttuneet

Aikaisemmin kyläilyt olivat spontaaneja, kun mahdollisuuksia ei-kasvokkaiseen yhteydenpitoon ei juuri ollut. Nykyään kyläilemme, koska haluamme – emme siksi, että olisi pakko.

Mikä on hyödyllisin arkirutiinisi? Tule tekemään Kotivinkkiä ja vastaa Isoon kysymykseen!

Haluatko pohtia elämän suuria kysymyksiä ja samalla osallistua Kotivinkin tekemiseen? Nyt sinulla on mahdollisuus vastata Isoon kysymykseen! n

Oletko neulootikko, jouluttaja vai pyyhkäisijä? Testaa, millainen kodittaja olet!

Oletko sydämeltäsi neulootikko vai syntyykö näpeissäsi ennemmin suklaakeksejä kuin sukkia? Entä kuluvatko iltasi hilloja keitellen vai möyritkö mullassa pimeälläkin? Kotivinkin kodittajatestillä saat selville, millainen kodittaja olet.