Meidän Mökki lehden tarjoukset

Mökkiläisen luottokumppani.

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

Meidän Mökki

Meidän Mökki on Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajan asumisen lehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Lehdessä on yli 30 kiinnostavaa tarinaa erilaisista mökkiprojekteista sekä aidosta, kiireettömästä mökkielämästä. Lehti sisältää paljon hyödyllistä tietoa, oli kyseessä sitten vanha tai uusi mökki tai sellaisen hankinta. Lehti neuvoo energia- ja jätevesiasioissa ja antaa hintatietoja. Vakiosisältöä ovat konkreettiset nikkarointi- ja tee itse -vinkit, sisustuksen persoonalliset oivallukset sekä mökkipihan helppohoitoiset ideat ja ratkaisut.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa Meidän Mökki lehden digiarkistosta.

Kirveellä veistetty äijäsauna syntyi hylätyistä materiaaleista – projekti yhdisti Ojalan suvun miehet kolmessa sukupolvessa

Karun röpelöinen hirsi on pääroolissa Ojaloiden saunamökillä. Piilukirveellä veistetty rakennus tehtiin tuulen kaatamista puista ja rakennustyömaiden ylijäämämateriaaleista. Saunaprojektissa oli mukana Ojalan suvun miehiä kolmessa sukupolvessa.

Kotkottajien kodista kesähuoneeksi! Entisessä kanalassa juhlitaan, yövytään ja saunotaan

Kun Tiina ja Jaakko löysivät kakkoskodin maaseudulta, he saivat kaupan päälle kanalan. Nykyään sen salissa juhlitaan kesää pitkän pöydän ääressä.

Saako mökillä nakuilla? Lähtökohtaisesti kyllä, sanoo lakimies – näissä tilanteissa alastomuus kuitenkin muuttuu rangaistavaksi

Paljas pinta voi herättää mökkinaapureissa pahennusta, mutta nakuilu on harvoin rikos. Poliisilakimies Ilkka Jukarainen antaa luvan olla metsässä ja omalla tontilla ilkosillaan, jos siltä tuntuu.

Luonnonkosmetiikkaa metsän antimista! Poimi kasvonaamion tai kuorinta-aineen ainekset mökkipihasta

Metsät ovat täynnä ihoa hoitavia aarteita. Tee itse kosmetiikkaa vaikkapa mökkipihan tai -metsän tehoaineksista.

60 perheen kimppamökki – tätä huvilaa ja sen ympäristöä hoidetaan rakkaudella (ja joukkovoimalla!)

Helsingin Vartiosaaressa on huvilaidylli, jossa lomailee yhtäaikaa useita perheitä. Vuokrattava yhteismökki mahdollistaa lomailun pienellä budjetilla, ja vastuu ylläpidosta kuuluu kaikille.

Afrikan tähti ja Monopoli ovat koukuttaneet pelaajia sukupolvesta toiseen – näin klassikkopelit saivat alkunsa

Sadepisarat rummuttavat kattoa, eikä ulos viitsi mennä. On aika kaivaa esille lautapeli! Mutta milloin meillä alettiin pelata Monopolia? Entä Afrikan tähteä?

Boheemi siirtolapuutarhaparatiisi! Muotoilija Mikko Paakkasen mökin sisustus on kokoelma kirppari-ihanuuksia ja itse tehtyjä kalusteita

Muotoilija Mikko Paakkanen hoitaa rehevää viljelypalstaa siirtolapuutarhamökillään Helsingissä. Mökkinsä pihaan Mikko on rakentanut tyttärilleen oman neljän neliön mökin kerrossänkyineen.

Terassi kuin Gaudín hahmottelema! Matti Ratalahden suunnittelema ja rakentama mökki on komea näky – ”Pintoja suunnitellessani kuvittelen itseni vesipisaraksi”

Matti Ratalahti visioi mökkinsä olevan kuin kaksi päällekkäin aseteltua konttia. Sisäänkäyntiä ympäröi kaareva terassi, jonka aaltoileva muoto sai innoituksensa arkkitehti Antoni Gaudín rakennuksista.

Karavaanarit tulevat! Yhä useampi valitsee perinteisen sijasta pyörillä liikkuvan kesämökin

Karavaanarit valloittavat kesäisin tiet ja leirintäalueet yhä enenevissä määrin, sillä karavaanius vastaa monenlaisiin tarpeisiin. Liikkuva lomailu sopii seikkailunhaluiselle ja seuralliselle.

Helga-hippipaku on osa Lahden perhettä! Vanha rouva vie kesäseikkailuille pitkin pikkuteitä

Viisi vuotta sitten Mira ja Ville Lahden perheeseen muutti Helga. 1970-luvun matkapakettiauto kuljettaa heitä nyt hauskoihin seikkailuihin ympäri Suomea.