Unelmien Talo ja Koti lehden tarjoukset

Hyötyä ja unelmaa kodikkaasti paketoituna!

Etusivu Aikakauslehdet Naistenlehdet Harrastelehdet Nuorten ja lastenlehdet Erikoislehdet Ristikkolehdet Pokkarit Ammattilehdet

Unelmien Talo ja Koti

Toisen koti voi näyttää tyylikkäältä, mutta kodikkuus koostuu jokaisen omista valinnoista. Talo&Koti auttaa lukijoitaan näkemään neliönsä uusin silmin ja tarjoaa ratkaisuja, jotka jokainen voi toteuttaa omilla ehdoillaan ja omassa mittakaavassaan. Talo&Koti tarjoaa joka kuukausi elämyksiä ja inspiraatiota niin sisustaville kotikissoille, rakentaville reiskoille kuin puutarhaan hullaantuneille.

Kieli:suomi

Otsikoissa

Nämä ja kaikki muut artikkelit luettavissa Unelmien Talo ja Koti lehden digiarkistosta.

Itämainen tyyli ja mummoilu kohtaavat Hannen hurmaavassa kesähuoneessa – täällä viihtyvät teinitkin!

Hanne Maneliuksen kodin pihapiirissä, 1850-luvun rakennuksessa on aikoinaan synnytetty ja pidetty koulua. Nyt siellä vietetään leppoisia kesäpäiviä sekä saunailtoja perheen ja kavereiden kesken.

Helsinkiläisperhe mökkeilee metromatkan päässä kotoa – ”Kun mökki oli päätymässä myyntiin, tajusin, kuinka rakas se on”

Sanna Michaelin perhe viettää leppoisia kesäpäiviä siirtolapuutarhamökillään. Ennen kuin Sannasta tuli pääpuutarhuri, tiluksia hoiteli hänen mumminsa. Pihalla kaiken ei tarvitse olla aina tiptop, sillä tärkeintä on, että oleilullekin jää aikaa.

Tätä minitaloa ei ensisilmäyksellä uskoisi leikkimökiksi! Vilman hurmaava leikkimökki on täydellinen kopio kotitalosta

Vilma Seppä kunnosti lapsuusaikaisen leikkimökkinsä odottaessaan esikoistaan. Nyt Konsta-poika on kahdeksan kuukautta ja tykkää nukkua päiväunet mökissä. Hän halailee jo äidin vanhaa nallea ja yrittää kiivetä pikkutuolille posliinikuppeja kilistelemä

Hyvää hääpäivää, rakas! Marjo ja Jan juhlistivat 30-vuotista avioliittoaan rakentamalla unelmiensa kasvihuoneen

Vantaalaisten Marjon ja Janin kasvihuone on rakennettu kierrätystavarasta – ja rakkaudesta. Täällä kelpaa kasvattaa yhteistä satoa!

Vanha seppämestarin talo omenapuiden alla vei Tarun sydämen – ”Meillä on aina ovi auki, sillä tämä talo tarvitsee ihmisiä”

Taru Astikainen poikineen asuu Imatralla vanhassa seppämestarin talossa. Talo on täynnä alkuperäisiä yksityiskohtia: vanhoja kiintokaapistoja, jykeviä kaakeliuuneja ja kauniita ikkunaruutuja. Kymmenen vuoden remontointiurakan jälkeen on vihdoin aika

”Haluaisin elää satumaailmassa ja vähintään satumaisen sallivassa ilmapiirissä” – Kikan perheen koti on 1700-luvun hirsitalo

Kikka Pesonen elää unelmaansa vanhalla hevostilalla Siuntion maaseudulla. Pihalla on oma talli, ja vanhassa puutalossa vallitsee sopivan rento tunnelma.

Sirpa sisustaa rakasta Villa Vesikkoaan bohoskandinaavisella tyylillä – rumilla esineillä on mökille pääsykielto

Vapaa-ajantalon upea järvimaisema, oma ranta, kauniisti hoidettu tontti ja ihana lasikuisti hurmasivat Sirpa ja Kari Illmanin. He nimesivät Vesijärven rannalla sijaitsevan mökkinsä Villa Vesikoksi.

Osallistu Unelmien Talo&Kodin teemakuvakilpailuun: kuvaa makuuhuoneesi

Julkaisemme Unelmien Talo&Kodissa lukijoidemme si­sus­tus­ku­via, joiden aihe vaihtuu lehden teeman mukaan. Tämänkertainen aihe on makuuhuone.